Enkele reacties:

"Hoe fonoforese werkte bij mij. In september 2015 kreeg ik het idee dat mijn bloeddruk te hoog was. In december wees een 24-uursmeting uit dat de onderdruk gemiddeld 100 was, maar ook wel kon uitschieten naar 112. Na medicatie zowel homeopatisch als kort aangevuld met 1 pil allopathie gebeurde er niets. De onderdruk bleef 100. Na een behandeling van de chakra's en punten voor hoge bloeddruk (9 maart 2016) was de onderdruk direct gezakt naar 90 (boven 140). Dat bleef zo. De volgende keer werd de onderdruk bij meting direct na de behandeling tot onder de 80, maar dat was tijdelijk. De dagen erna schommelde de druk tussen 90 en 85 onderdruk. Nu echter na een week of 6 is de druk stabiel 120 - 80. Direct na de laatste behandeling (17-5-2016) werd een druk van 130-70 gemeten. Het is nu afwachten of dat beklijft. Medicatie bestaat nog uit homeopathie en 1 pil. Bij elke behandeling gebeurt er wel iets. Soms intense ontspanning tot bijna inslapen, soms droombeelden, soms enorm sterk verruimd gevoel in het borstgebied.
Ik ervaar de behandeling als weldadig." ( N.N. - Den Haag)

'Ieder moment wanneer er klanken van haar harp weergalmen door de ruimte zie ik de verandering. Alsof alles naar een lichter niveau wordt gedragen. Heel subtiel en liefdevol. Het is alsof het universum wordt gevraagd te helpen de mens en de ruimte op te lichten en pijn te verzachten'. (Suzanne Somer, Dagbesteding, Rudolph Steiner Verpleeghuis, Den Haag)

'Ik zag rond het hoofd van de vrouw dichtheid en zwart, tijdens de muziek verruimde de aura zich met witlicht en verdween het zwart. Ik zal nog meer lichte kleuren als roze en groen, heel licht en heel kwetsbaar. Het wit was krachtig alsof haar ziel zich al losmaakte van het lichaam. Mevrouw is 3 uur later overleden'. (Suzanne Somer)

'Ik heb vaak gezien dat de bewoners hele verhalen hadden en grapjes en plezier gingen maken. Ook hier werd de ruimte licht maar ook geactiveerd, alsof de bewoners uit hun slaaptoestand/sluimerstand wakker werden gemaakt'. (Suzanne Somer)

'De harp geeft licht en ruimte aan de ruimte en licht en ruimte aan de mens. Ik geloof dat de energie zich geeft op dat moment om te genezen. Ik geloof dat de harp het universum vraagt om hulp, iets wat te weinig gebeurd. De harp resoneert een trilling die volgens mij de verbinding legt tussen het universum en de aarde en de mens. Dank Lia voor al je sessies, liefde en genezende klanken'. (Suzanne Somer)

'She engages a client-centered approach with individuals and groups alike. Sharp intuition and 'clear seeing' enable her to easily 'fine tune' into a group with directness and softness combined with respect and integrity. Very authentic in creating a sacred space / container / safe haven enabling participants to simply 'be with what is' in the present moment, acknowledging their state of being'.
(Carucha Schwencke – Psychosociaal Therapeut, Gecertificeerd Mindfulness Trainer en Coach)

'Lia is a joy to work with. Always tuning into people's richness, wisdom en potential. Her process-orientated and experiential based approach gives her that extra quality'. (Carucha Schwencke)