Cursusaanbod regio Den Haag / Voorburg

Zangles:

Zanglessen worden gegeven via de Muziekacademie, Raamweg 36, Den Haag. Deze zanglessen zijn algemeen en kunnen toegepast worden op vrijwel alle muziekstijlen.

Voor meer informatie stuurt u mij een email via contact of kijkt u op de website van de Muziekacademie: www.muziekacademiedenhaag.nl

Solfège voor (koor)zangers:

Wat is het heerlijk onafhankelijk van anderen (of van de piano) je eigen melodiën en ritmes correct te kunnen lezen en instuderen ! Dat leer je bij solfège. Basis (nivo 1): voor hen die nog helemaal nieuw zijn, of die willen opfrissen. Vervolg basis (nivo 2). Gevorderd (nivo 3): zal zich dit jaar eerst focussen op componeren en/of arrangeren van (eigen) stukken met als bedoeling die op een concert uit te voeren. Zo is er plaats voor ieder startniveau. Je leert hoe toonsoorten werken (drieklanken, toonladders, intervallen), hoe je ritmes kunt tikken, zelf een melodie op kunt schrijven en gaandeweg je oren te scherpen op zuiverheid (intonatie). En nog veel meer! Iedere ochtend kost €16 en de workshops zijn los bij te wonen. Je bent niet gebonden aan de hele lijst.

Voor informatie over de start van cursussen, om in te schrijven of voor verdere informatie stuur een mail door hier te klikken.

Harptherapie:
Vanaf €50 per sessie van ongeveer een uur. Offerte op aanvraag. IK KAN OOK NAAR U TOEKOMEN (BEDGEBONDEN PATIËNTEN, VERPLEEG- OF ZIEKENHUIS). Wanneer u enkele weken voor een gemaakte afspraak een verzoek doet tot het spelen van een bepaald lied kan ik daar rekening mee houden ! Gezang, volkslied, klassiek, populair etc.

Harptherapieles:
Wanneer u zelf Harptherapeut wilt worden kan ik u daarbij coachen. De tarieven zijn gelijk aan die van Zangles. Ik geef deze lessen volgens de principes van het International Harp Therapy Program van Christina Tourin (www.harptherapyinternational.com). U vindt mij daar op de Practitioners pagina.

Klankheling:
70 minuten: €60. (Cursisten die ook bij mij zangles volgen: €50)
Klankheling betekent ervaren hoe klank het lichaam kan harmoniseren en o.a. de chakras (energiecentra in het lichaam) kan openen, in balans brengen binnen zichzelf en met de andere chakras, en met elkaar kan verbinden. Oefeningen leren om zelf thuis te doen: ademhaling, chakras bezingen, chakras en Chi Kung etc.
Heerlijk ontspannende sessies, (bij ontspanning wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam ruimte gegeven) waarbij ik gebruik maak van verschillende technieken:
Harptherapie: ik speel voor u uitgaande uw eigen resonante toon volgens de principes van het International Harp Therapy Program van Christina Tourin.

Vocal Toning: het leren met uw eigen stem uw chakras 'in balans' te zingen, op de juiste ademhaling, volgens de principes van Jonathan Goldman bij wie ik studeerde.
U vindt mijn naam bij de Soundhealers: www.soundhealersassociation.org

Fonoforese: stemvorkheling, waarbij u een behandeling kunt krijgen en u ook zelf kunt leren dit thuis toe te passen en welke stemvork u daarvoor het best kunt gebruiken. Ook met stemvorken kunnen de chakras worden geopend, uitgebalanceerd en verbonden. Stemvorken die worden gebruikt op meridianen kunnen energieblokkades opheffen en de energie weer vrij laten stromen. Acupunctuur zonder naalden, maar met klank !
U vindt mijn naam op de 'gecertificeerde practitioners' pagina van Francine Milford: www.TuningForkTherapy.com

NB: Stemvorkheling is niet geschikt voor mensen met een pacemaker of zwangere vrouwen.
Harptherapie en Vocal Toning zeer zeker wel.

Niet alles tegelijk natuurlijk ! Maar in overeenstemming met uw eigen wensen en behoeften.

Wanneer u met meerdere belangstellenden dit in een workshop wilt ervaren kan ik een op uw wensen afgestemde workshop geven.
Offerte op aanvraag.

Mail mij voor vragen/informatie via: CONTACT.