Wat is klankheling

 Het menselijk lichaam heeft een zeer groot vermogen tot zelfheling. Belangrijk is ontspanning. Wanneer lichaam en geest ontspannen zijn kan de zelfheling het best zijn werk doen. Vibratieheling (Klankheling) kan daarbij van dienst zijn. Zowel wanneer er (nog) geen sprake is van ziekte of letsel, als wanneer lichaam en/of geest dusdanig uit balans zijn dat men ziek is. Klankheling kan ontspannen, pijn bestrijden en zorgen voor een algeheel gevoel van rust en welbevinden (Wellness). Dan kunnen lichaam en geest de grootst mogelijke zelfheling in stand houden en/of in gang zetten.

Met Harptherapie kunt u de harpklanken rustig in uw systeem opnemen. Dit kan ik voor u doen. In een sessie Fonoforese (Stemvorktherapie, Tuning Fork Therapy®) breng ik de chakras in balans en werk ik met specifieke stemvorken op delen van het lichaam die dat behoeven. Dit kunt u ook zelf leren wanneer u zou willen investeren in een (juiste) stemvork.

Vocal Toning is vibratieheling met de eigen stem. U leert zelf met uw eigen stem uw chakras in balans te brengen, te ontspannen en pijn te bestrijden.

Alle vibratieheling werkt tot diep in lichaam en geest door, tot op celniveau. Dit kan nog tot dagen na de sessie merkbaar zijn, of na enige dagen pas merkbaar worden.

Ik ben:

Certified Therapeutic Harp Practitioner (CTHP)
Certified TuningForkTherapy® Practitioner (TFT Level 1)
Zangpedagoge en Soundhealer (Sound Healer's Association SHA van Jonathan Goldman)